de kamers

In de gezamenlijke kamer met uitzicht over de landerijen wordt het luxe ontbijt geserveerd met zoveel mogelijk lokale verse producten. Zomers natuurlijk ook buiten op het terras. Alle kamers in B&B de Marshoek beschikken over een luxe twee persoons bed. Daarnaast is de eigen badkamer voorzien van een toilet, twee persoons wastafel en een ruime hand/regendouche. Er zijn overheerlijke stoelen en een op maat gemaakte kast voor je persoonlijke spullen. Op de verdieping is een suite gerealiseerd waar een langer verblijf zeker tot de mogelijkheden behoort. Heb je speciale wensen, laat het me weten! Onze paardenstallen zijn naast de B&B gesitueerd. Hier kun je geluiden van ondervinden. B&B de Marshoek is alleen geschikt voor volwassenen zonder huisdieren. 

alle gemakken voorzien

In de ochtend een overheerlijk vers ontbijt, winkelen in de binnenstad van Zwolle, theater bezoek, genieten van de diverse landgoederen op loop afstand of gebruik maken van de vele fietsroutes van het Vechtdal.
Bij ons kan het allemaal.

duurzame locatie

B&B de Marshoek geeft om de natuur. Onze locatie is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en duurzaam opgewarmd water. Daarnaast vragen wij onze gasten te genieten van alle faciliteiten en tegelijk zorgvuldig om te gaan met water, electriciteit en linnengoed. 

Kamer 1

kamer 1

€ 100,- per kamer per nacht

De afgetimmerde houten achterwand geeft direct een sfeervol gevoel. Met aansluitend je privé badkamer en een comfortabele zithoek kom je in deze kamer heerlijk tot rust.
Prijs is exclusief ontbijt (€15,-pp) en toeristenbelasting (€1,40 pppn). 

Kamer 2

kamer 2

€ 100,- per kamer per nacht

Deze sfeervolle kamer geeft een gevoel van ruimte en licht. De deur naar je privé badkamer is gemaakt van een oude deeldeur uit de boerderij. Veel mooier kunnen we het niet maken.
Prijs is exclusief ontbijt (€15,-pp) en toeristenbelasting (€1,40 pppn).

Zitruimte

verdieping

€ 125,- per kamer per nacht

In de nok van de oude boerderij is deze geheel nieuwe kamer opgetrokken. Naast het slaapvertrek met privé badkamer is hier split level een ruime zithoek en bureaufaciliteiten. De suite van de B&B is ook voor langer verblijf te boeken.
Prijs is exclusief ontbijt (€15,-pp) en toeristenbelasting (€1,40 pppn).