Samenwerken

Zoveel mensen zoveel wensen. We maken het je graag makkelijk. Hieronder vind je partners waar wij trots op zijn. Met zorg samengesteld voor een nog aangenamer verblijf.

Sauna Swoll

Een warm welkom

Even helemaal niets moeten, een moment voor ultieme ontspanning. Sauna Swoll is al ruim 50 jaar een écht familiebedrijf en dat merk je aan alles! Al vanaf een warm welkom bij de receptie is de persoonlijk aandacht voelbaar. Voor iedere gast een zo aangenaam mogelijk saunabezoek: Je voelt je onmiddellijk thuis bij Sauna Swoll.

 

Bistro Bonne Femme

Sociaal & Gastvrij

Bistro Bonne Femme is een warme Bistro in het centrum van Zwolle. Hier vindt u beweging en gezellige drukte, spontaniteit en hartelijkheid. Een Bistro met uitstekende gerechten en heerlijke wijnen tegen een fatsoenlijke prijs. Tevens serveren wij ook Speciaal Bieren (veelal uit de regio) die zorgen voor een goede bier-spijs combinatie.

 

workshop-training-retraite

Stal de Marshoek

Een plek  waar mensen samenkomen, van elkaar leren, inspireren,  in stilte of in gezelligheid en waar creativiteit voluit mag stromen. De oude stal op dit boerenerf bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving die voedend en verrijkend bodem geeft voor persoonlijke ontwikkeling.